Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Visgoulash met perzik

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

600 gr visfilet, bv kabeljauwfilet
2 eetl. boter
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, uitgeperst
1 rode paprika, in stukjes
1 eetl. paprika poeder, mild
3 eetl. bloem
1 blikje tomatenpuree
1 theel. chilipoeder
1 theel. oregano
¼ l bouillon
4 halve perziken, in stukjes
1 bekertje crème fraîche

Bereiden

Snijd de vis in stukken.
Snipper de ui en fruit deze, samen met de paprika.

Bestrooi de vis met zout een 1 eetl bloem en bak de stukken vis ongeveer 10 minuten mee.
Strooi er nog 2 eetl bloem over, voeg de tomatenpuree, chilipoeder, paprikapoeder, oregano en de bouillon toe en laat het geheel even sudderen.

Roer er op het laatst de zure room en de perzik erdoor en warm alles goed op.

Serveertip: Lekker met rijst.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Mosselen met bouillon, aardappelen en dille
kreeft Thermidor
Moules marinières
Schelvis met wortel, prei en witte vermout
St-Jacobsschelpen in wijnsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes